(در فایل دانلودی نام نویسنده و استاد راهنما موجود است)
تکه هایی از متن پایان نامه به عنوان نمونه :
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول: کلیات تحقیق
1-6 تعریف واژه های کلیدی (مفهومی و عملیاتی) 7
فصل دوم: مبانی نظری و پیشینه تحقیق
2-3 استفاده از خدمات حسابرسان در امور مالیاتی در ایران. 16
2-10 عوامل مؤثر بر استقلال حسابرس… 33
2-12 عوامل مؤثر بر کیفیت حسابرسی.. 35
2-13 تأثیر کیفیت حسابرسی بر ریسک سرمایهگذاری.. 37
2-16 روشهای ارزیابی کیفیت سود. 41
2-18 عوامل مؤثر بر مدیریت سود. 44
2-19-مدیریت سود واقعی و مدیریت سود مبتنی بر اقلام تعهدی.. 47
2-20-ارتباط مدیریت سود مبتنی بر اقلام تعهدی و مدیریت سود واقعی باکیفیت حسابرسی.. 50
2-21-مدیریت سود واقعی و کیفیت سود. 50
2-22 مدیریت سود خوب در برابر مدیریت سود بد. 51
2-24 مروری بر تحقیقات انجامشده. 55
فصل سوم :روششناسی تحقیق
3-4 تعریف متغیرهای عملیاتی.. 62
3-9-2 آزمون معنیدار بودن اثرات فردی لیمر. 73
فصل چهارم: تجزیهوتحلیل دادهها
4-2-2 فرضیه دوم : بین کیفیت حسابرسی با هزینهی تولید غیرعادی رابطه معنیداری وجود دارد. 83
فصل پنجم: نتیجهگیری و پیشنهادها
5-3-1 پیشنهادهای مبتنی بر یافتههای پژوهش…. 92
5-3-2 پیشنهاد برای پژوهش آتی.. 93
5-4- محدودیتها و موانع تحقیق.. 93
فهرست جداول
عنوان صفحه
جدول 3-1. چگونگی انتخاب شرکتهای موردمطالعه تحقیق.. 69
جدول 4-1 توصیف متغیرهای وابسته. 77
جدول 4-2 توصیف متغیر مستقل.. 78
جدول 4-3 توصیف متغیرهای کنترل. 79
جدول 4-6 ضرایب رگرسیون برای فرضیه اول. 82
جدول 4-7 ضرایب رگرسیون برای فرضیه دوم. 83
جدول 4-8 ضرایب رگرسیون برای فرضیه سوم. 84
جدول 4-9 ضرایب رگرسیون برای فرضیه چهارم. 85
فهرست نمودارها
عنوان صفحه
نمودار 1-2: ماهیت قضاوت حرفهای در حسابرسی صورتهای مالی (مهام،1383) 27
وجود اطلاعات مالی شفاف و قابلاتکا برای تصمیمگیری استفاده کنندگان مفید باشد و به همین دلیل باید توسط حسابرسان مستقل حسابرسی شود که حال این حسابرسی هر چه باکیفیتتر باشد بهتر است و ازآنجاییکه مدیران شرکت ممکن است از مدیریت سود بهصورت منفی استفاده کنند کیفیت حسابرسی بالا باعث جلوگیری از مدیریت سود منفی میشود و به همین دلیل این تحقیق به دنبال رابطه بین کیفیت حسابرسی و مدیریت سود مبتنی بر اقلام تعهدی و مدیریت سود واقعی میباشد. این پژوهش ازلحاظ هدف کاربردی است وازدید ماهیت و روش توصیفی همبستگی است ودرچارچوب استدلالهای قیاسی– استقرایی میباشد.جامعهی آماری پژوهش را شركتهای پذیرفتهشده در بورس اوراق بهادار تهران تشكیل میدهد و91 شرکت بهعنوان نمونه آماری برای آزمون فرضیه این پژوهش انتخاب شد و با بهره گرفتن از نرمافزار رهآورد نوین به گردآوری اطلاعات پرداخته شد. در این تحقیق از آزمونهای جارک برا، لیمر و برای آزمون فرضیات از رگرسیون لوجیت استفاده میشود نتایج پژوهش نشان داد که بین کیفیت حسابرسی با جریانهای نقدی عملیاتی غیرعادی، هزینهی تولید غیرعادی رابطه معنیداری وجودداردو بین کیفیت حسابرسی با هزینهی اختیاری غیرعادی، مدیریت سود مبتنی بر اقلام تعهدی رابطه معنیداری وجود ندارد.
واژههای کلیدی: کیفیت حسابرسی، مدیریت سود واقعی، مدیریت سود مبتنی بر اقلام تعهدی
فصل اول
کلیات تحقیق
صورتهای مالی باید برای تصمیمگیری استفاده کنندگان مفید باشد و به همین دلیل باید توسط حسابرسان مستقل حسابرسی شود که حال این حسابرسی هر چه باکیفیتتر باشد بهتر است و ازآنجاییکه مدیران شرکت ممکن است از مدیریت سود بهصورت منفی استفاده کنند کیفیت حسابرسی بالا باعث جلوگیری از مدیریت سود منفی میشود و به همین دلیل این تحقیق به دنبال بررسی رابطه کیفیت حسابرسی و مدیریت سود مبتنی بر اقلام تعهدی و واقعی میباشد.
در این فصل ابتدا بیان مسئله را بیان میکنیم که شامل جزییات و ناشناختههای تحقیق میباشد و به سراغ اهمیت تحقیق پرداخته می شود، سپس فرضیه ها و اهداف را بیان میکنیم و سپس به سراغ روش تحقیق میرویم و درآخرواژههای کلیدی و ساختار تحقیق را تشریح میکنیم.
وجود اطلاعات مالی شفاف و قابلاتکا، از عوامل اصلی ارزیابی وضع موجود و عملکرد یک شرکت در فعالیتهای خود و همچنین تصمیمگیری در مورد دادوستد اوراق بهادار آن شرکت میباشد. در محیط اقتصادی امروز با حضور فعالان اقتصادی متنوع و ساختار پیچیده روابط اقتصادی میان آن ها، اطلاعاتی قابلاتکا تلقی میشوند که توسط گروهی حرفهای و مستقل بر فرایند تهیه و ارائه آن ها نظارت و اظهارنظرشده باشد. نمونه بارز گروههای حرفهای مستقل، مؤسسات حسابرسی میباشند که عمدتاً ساختار کنترل داخلی واحد گزارشگر و محصول نهایی آن یعنی صورتهای مالی را موردبررسی و نظارت قرار داده و در این مورد اظهارنظر مینمایند.پس کیفیت حسابرسی بسیار مهم است زیرا باعث میشود صورتهای مالی باکیفیت بالایی نظارت شود.
پالمرز کیفیت حسابرسی را ایجاد اطمینان از صورتهای مالی و احتمال آنکه صورتهای مالی هیچگونه تحریفی نداشته باشد تعریف کرده است.
مدیران اغلب بهمنظور گمراه ساختن سهامداران نسبت به عملکرد اقتصادی واقعی شرکت سود را مدیریت میکنند.این مدیریت سود که از طریق دستکاری ارقام حسابداری یا فعالیتهای واقعی انجام میشود دقت و صحت پیامرسانی سود را کاهش میدهد، ریسک و عدم اطمینان افراد برونسازمانی را افزایش میدهد و همچنین احتمالاً منجر به عدم تقارن اطلاعاتی و کاهش کار آیی سرمایهگذاری میگردد (مک نیکولز و استیون[1]، 2008).
بهطورکلی مدیریت سود از دو طریق امکانپذیر است:مدیریت سود مبتنی بر ارقام تعهدی و مدیریت واقعی سود در حالت اول مدیریت از طریق اقلام تعهدی اختیاری به آرایش ارقام حسابداری مطابق با اهداف مطلوب خود میپردازد اما در حالت دوم، مدیریت با اتخاذ برخی تصمیمات عملیاتی و به عبارتی دستکاری فعالیتهای واقعی به مدیریت واقعی سود روی آورده و به سود موردنظر خویش دست مییابد
مدیریت سود واقعی به زمانبندی و ساختاربندی فرصتطلبانه معاملات عملیاتی، تأمین مالی و سرمایهگذاری توسط مدیریت واحد تجاری بهمنظور تأثیر گذاشتن بر سود گزارششده توسط مدیریت در جهتی خاص اطلاق میشود که شرکت را متحمل هزینهها و پیامدهای اقتصادی آتی نماید (چن[2]،2009).
مدیریت سود مبتنی بر ارقام تعهدی مدیریت سودی میباشد که مدیریت به دلیل انعطافپذیری اصول پذیرفتهشده حسابداری، با بهره گرفتن از روشهای مختلف پذیرفتهشده، سعی در اعمالنظر در اقلام تعهدی سود دارد.اعمالنظر مدیریت میتواند کیفیت اطلاعرسانی سود را بهوسیله گزارش اطلاعات محرمانه افزایش دهد (هلتاوسن[3]،1990).
حال هر چه کیفیت حسابرسی بالاتر باشد سبب میشود که مدیریت سودهای نامطلوب کشف شود و جلوی مدیریت سود مدیر شرکت گرفته شود تا صورتهای مالی به بهترین نحو نمایش داده شود.
حال ما در این تحقیق به دنبال این هستیم که:
آیا بین کیفیت سود حسابرسی و مدیریت سود واقعی و مبتنی بر اقلام تعهدی رابطه معنیداری وجود دارد؟
ازآنجاییکه مدیر شرکت ممکن اقدام به مدیریت سود با جنبه منفی آن بکند و سرمایهگذاران از این کار لطمه ببینند، حسابرسی باید اینقدر باکیفیت باشد که بتواند جلوی مدیریتهای سود منفی مدیریت را بگیرد یعنی حسابرسی باید آنقدر با دقت انجام شود که افرادی که به این صورتهای مالی اتکا میکنند هیچگونه ضرری نبینند و صورتهای مالی اطلاعات مربوط و قابلاتکایی را در اختیار استفاده کنندگان قرار دهد و از این لحاظ اهمیت موضوع مشخص میشود.
هدف آرمانی(کلی)
شناخت رابطه بین کیفیت حسابرسی و مدیریت سود واقعی و مدیریت سود مبتنی بر اقلام تعهدی
اهداف اختصاصی(ویژه)
- شناخت رابطه بین کیفیت حسابرسی با جریانهای نقدی عملیاتی غیرعادی
- شناخت رابطه بین کیفیت حسابرسی با هزینهی تولید غیرعادی
- شناخت رابطه بین کیفیت حسابرسی با هزینهی اختیاری غیرعادی
- شناخت رابطه بین کیفیت حسابرسی با مدیریت سود مبتنی بر اقلام تعهدی
اهداف کاربردی
- کمک به سرمایهگذاران زیرا هرچه کیفیت حسابرسی بالاتر باشد جلوی مدیریت سود را خواهد گرفت.
- کمک به اعتباردهندگان زیرا اعتباردهندگان میدانند که صورتهای مالی باکیفیت حسابرسی شده و سود درست است و میتوانند تسهیلات اعطا کنند.
- کمک به فروشندگان زیرا فروشندگان میدانند که صورتهای مالی باکیفیت حسابرسی شده و سود شرکت صحیح است و میتوانند به آن اتکا کنند و کالایی را بفروشند.
[1] Mac Nichols & Stevens
[2] Chen
[3] Hltavsn
قیمت :37500 تومان
بلافاصله پس از پرداخت ، لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد
و در ضمن فایل خریداری شده به ایمیل شما ارسال می شود.
پشتیبانی سایت parsavahedi.t@gmail.com
37,500 تومانافزودن به سبد خرید